Oudervereniging

OUDERVERENIGING

Het bestuur van de Oudervereniging helpt niet alleen mee met de organisatie van activiteiten. Ze steunt de school ook financieel t.b.v. de kinderen. Om deze activiteiten mogelijk te maken vraagt de Oudervereniging ieder jaar aan u een vrijwillige ouderbijdrage. Het bestuur van de Oudervereniging bestaat uit het dagelijks bestuur (voorzitter, penningmeester en secretaris) en bestuursleden.  Het bestuur van de OuderVereniging bestaat uit:

- Annelieke van den Wijngaard (voorzitter);

- Simone Halmans (vice-voorzitter);

- Simone Mous (secretaris);

- Janne van Broekhoven (penningsmeester)

Ouderbijdrage

Op school komen activiteiten voor waarvoor wij geen bijdrage van het Rijk ontvangen. Hierbij valt o.a. te denken aan sinterklaas, schoolreis, carnaval etc. Toch zijn het belangrijke zaken, die bepalend zijn voor een gezellige sfeer op school. Om deze activiteiten te kunnen organiseren vragen wij een ouderbijdrage van € 22,50 per kind per schooljaar.  Deze bijdrage is vrijwillig, maar zonder deze bijdrage kunnen wij deze extra sfeer verhogende activiteiten niet organiseren. De ouderbijdrage wordt beheerd door de penningmeester van de oudervereniging. Deze wordt gecontroleerd door een kascontrole commissie en legt op de jaarvergadering verantwoording af.

Elk jaar wordt voor de kinderen in groep 7 het minikamp en in groep 8 het schoolkamp en de revue georganiseerd. Om dit te kunnen bekostigen vragen wij naast de jaarlijks vrijwillige ouderbijdrage een extra bijdrage van € 15 (groep 7) en € 75 (groep 8).

Uiteraard zijn de leden van de oudervereniging ook een aanspreekpunt voor de school én de ouders. Heb je vragen, tips of ideeën, laat het ons dan weten. U kunt ons altijd bereiken door een mail te sturen naar OV@petrusbandenschool.nl. Wij vergaderen de eerste dinsdag van de maand om 20.00 uur op school, deze vergaderingen zijn openbaar (meld je wel vooraf even aan zodat we wat extra koffie kunnen zetten).

Natuurlijk kunt u ook gewoon even één van de OV leden aanspreken!

Annelieke van den Wijngaard, moeder van Daan (groep 5), Imke (groep 3) en Noor (groep 1-2).

Simone Halmans, moeder van Job (groep 8)

Simone Mous, moeder van Joris (groep 8) en Nora (groep 5)

Janne van Broekhoven, moeder van Puck (groep 5)

Nataschja van Veen, moeder van Yulia (groep 5)