Informatie ouderportaal

In het schooljaar 2016-2017 zijn wij op Basisschool Petrus'Banden gestart met het ouderportaal.
Wat is het ouderportaal?

Met een BasisOnline Ouderportaal vergroot de school ouderbetrokkenheid en versterkt het de communicatie met ouders. Dit levert niet alleen een betere relatie met ouders op, maar ook een betere afstemming over het leerproces van het kind! De ouder weet meteen welke thema’s op school besproken worden en kan hier ’s avonds aan de keukentafel nog eens op inspelen.

Het BasisOnline Ouderportaal is hét veilige platform waar het kind centraal staat. Waar ouders en school elkaar eenvoudig altijd en overal snel op de hoogte kunnen houden. In de afgeschermde, HTTPS beveiligde omgeving heeft de ouder waar en wanneer dan ook toegang tot informatie van de school.